Boekingsvoorwaarden

Salon George is dé toonaangevende Hair & Beauty salon in Achterhoek, province Gelderland in Nederland, gelanceerd door tophairstylist én ondernemer, George Wahbe in 2021. De salon is een echte weerspiegeling van zijn persoonlijke stijl en biedt kwaliteit & betrouwbaarheid, celebrity-behandelingen en werkwijzen volgens de nieuwste knip- en kleurtechnieken met een zeer comfortabele aanpak.

Het robuuste ontwerp en de industriële elementen die zijn ingericht met een zeer kritische voorkeur, maken Salon George dé plek een must voor de liefhebbers van uiterlijke verzorging! Een salon met een uitnodigende stijl, de combinatie van het toepassen van de nieuwste technieken en de laatste trends, vriendelijke en attente service.

Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Schoonheidssalon “Salon George” en een cliënt waarop de salon deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

Inspanningen Schoonheidssalon

De schoonheidssalon zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren en op grond van de op dat moment bekende stand der wetenschap. De schoonheidssalon zal zoveel als redelijkerwijs mogelijk is de cliënt inlichten over financiële consequenties van de wijziging of aanvulling van de behandeling.

Gratis bij Salon George!

Gratis warme dranken, koffie of thee.
Gratis haar wassen en drogen.
Gratis parkeren 24/7.

Boekingen en Annuleringen

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kun je de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren.

Bij afspraken met Salon George kunt u tot 48 uur voor aanvang kostenloos annuleren.

Bij annulering en retournering van betaalde aankopen of boeking, maximaal 14 werkdagen vanaf de aankoopdatum/betaling.

Komt u helemaal niet op uw afspraak zonder dit te communiceren met ons, dan worden er kosten in rekening gebracht.

Contact met ons opnemen?

U kunt op elk moment contact met ons opnemen via WhatsApp, e-mailen of bellen, en wij zullen binnen 24 uur uw vragen beantwoorden.

Email: info@salongeorge.nl
Telephone: +31 545 785 588
Address: Hagemanstraat 4, 7151 CR Eibergen
KvK: 82110697
Btw: NL464565479B02